Noorwegen 2013 dag 13

 

Ralph's Fietsvakanties

 

Noorwegen 2013

Dag 13, Bronnoysund – Sjobakken camping, Levang

99,5 km, 18,3 km/h, 5.24,17

HM (volgens Garmin GPS): 526 HM; (volgens Bikemap): 660 HM

 

Bikemap route

 

Ik vertrek om kwart voor negen van de camping, Thomas is al om half negen vertrokken en Bert en Dennis zullen om negen uur vertrekken. Het is zo'n 10 kilometer fietsen naar de ferry, die om 9.40 uur vertrekt. Helaas is de wind gedraaid en tegen, maar allemaal halen we makkelijk de ferry en gezamenlijk nemen we de ferry, door een prachtige omgeving, met sneeuw op de achtergrond.

 

Het is zo'n 20 km tot de volgende ferry, onderweg komen we Bert en Dennis tegen bij een supermarkt, samen eten en drinken we wat en gaan samen naar de volgende ferry. Hierna fiets ik met Thomas door de prachtige omgeving, met flink wat tegenwind. In een plaats onderweg gaat Thomas nog wat pinnen en fiets ik een stukje alleen door. Na een hoge hangbrug wacht ik weer op hem.

 

Ook de laatste kilometers zijn weer prachtig, maar ook zwaar met de tegenwind, De camping is prachtig gelegen en ziet er zelf ook prima uit en dat voor 110 NOK, en een gratis douche. Ik doe nog even een handwas en bespreek met Bert Dennis en Thomas de dag in de half open keuken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar dag 12

Ralph's fietsvakanties 2014